Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging activiteit: Een ritje met de RelaxKar, een unieke kans!

07/09/2019 van 10:00 tot 16:30

In één van onze digitale nieuwsbrieven van 20 december 2018 konden onze leden reeds kennismaken met ‘De RelaxKar’, van het Hippisch Centrum voor therapie en coaching (HCTC).

De RelaxKar is geïnspireerd op het traditionele huifbed, doch verschilt hiervan doordat niet 2, maar wel 3 paarden voor de kar ingespannen staan waarvan er maar één paard de kar trekt. De 2 andere paarden hoeven enkel de patiënt te dragen en kunnen daardoor natuurlijker bewegen, wat ook voor de patiënt veel aangenamer is. De menner zit niet achteraan, maar vooraan en hoeft zich enkel maar met het mennen en de veiligheid van het geheel bezig te houden.

De ritmische, alternerende beweging van de paarden zorgt zo dus eigenlijk voor een massage van het hele lichaam waardoor het voor diegene die op het zeil ligt, heerlijk vertoeven is op de warme ruggen van de paarden. Meer over de RelaxKar ->

Uitnodiging ‘Ritje met de RelaxKar’, op zaterdag 7 september

Dankzij een anonieme sponsoring kunnen twee bekende gezichten en vrijwilligers bij Spierziekten Vlaanderen, Gina en Marc,  in samenwerking met De RelaxKar u laten kennismaken met dit initiatief en kunnen enkele leden van Spierziekten Vlaanderen dit gaan uittesten aan een zéér democratisch prijsje!

Voor slechts € 10 i.p.v. € 85 kan ook jij gedurende 20 minuten een weldoend ritje maken op de RelaxKar en zo de ontspannende werking ervan ervaren. Bovendien krijg je ook een hapje en drankje aangeboden. De achterblijvers worden uiteraard ook warm onthaald en kunnen tijdens het wachten ook genieten van een drankje en hapje.

PRAKTISCH
Deze activiteit gaat door in de provincie Antwerpen en is enkel toegankelijk voor onze leden (volwassenen en kinderen) mét een spierziekte (tillift is aanwezig). 1 begeleider kan indien nodig mee op de kar.

Locatie: Profeetstraat 60, te Ranst

Uurrooster: Om het half uur wordt er een rit voorzien, te beginnen vanaf 10u:
- Voormiddag: 10u, 10u30, 11u, 11u30 en 12u
- Namiddag: 13u30, 14u, 14u30, 15u, 15u30 en 16u

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Jullie merken het wel: slechts 11 personen kunnen hieraan deelnemen.
Wie geïnteresseerd is neemt dus best snel contact op met Gina Cleerbout liefst via mail op gina.cleerbout@spierziektenvlaanderen.be of via sms op het nummer 0478 96 33 98 om na te gaan of het door jouw gekozen uur nog vrij is.

Na bevestiging van jouw reservatie schrijf je € 10 over op het rekeningnummer van Spierziekten Vlaanderen waarna jouw inschrijving definitief is.

Rekeningnummer Spierziekten Vlaanderen vzw:
BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB, met als mededeling ‘RelaxKar – Jouw naam’.

Mensen die geen ritje willen maken maar wel geïnteresseerd zijn in dit project zijn die dag ook altijd welkom om te komen kijken.

Met vriendelijke groetjes,
Gina Cleerbout, en
Karin Moons, medewerker Spierziekten Vlaanderen vzw

Hartelijk dank aan Gina voor dit initiatief, aan onze sponsors en aan de mensen van de RelaxKar om ervoor te zorgen dat enkele leden heerlijk kunnen genieten!

Gegevens

Datum:
07/09/2019
Tijd:
10:00 tot 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

te Ranst
Profeetstraat 60
Ranst, Antwerpen 2520 Belgium

Organisator

Gina Cleerbout en Karin Moons, vrijwilliger en medewerker Spierziekten Vlaanderen vzw