Familiedag 26 september 2018 in Planckendael

Het was een mooie nazomerse dag, veel beter dan ons regenachtig bezoekje aan Planckendael in 2014. De sfeer zat er dus meteen goed in! Naast de rondleiding met gidsen konden onze deelnemers het park ook vrij bezoeken.

Dit jaar kon Planckendael geen aparte ruimte voor ons reserveren voor de lunch, ook al bleek ter plekke dat het gedeelte dat wij reserveerden voor het vieruurtje al rond de middag afgesloten was :-(. Op het moment dat wij dit ontdekten was het al te laat om onze deelnemers te verwittigen. Maar de meesten genoten daardoor wel van een lunch in het zonnetje i.p.v. binnen in het restaurant, ook niet slecht natuurlijk ;-).

Rond vier uur kwamen we allemaal samen in het restaurant Toepaja om te genieten van een tasje koffie of thee met lekker gebak. Het is tijdens zulke momenten dat onze deelnemers even de tijd kunnen nemen om met elkaar te praten en op die manier ervaringen uit te wisselen.

De deelnemers lieten duidelijk merken dat we opnieuw van een geslaagde familiedag mogen spreken! We durven al dromen over een mogelijke locatie voor onze volgende uitstap :-).

Enkele reacties:
Hallo, met deze wil ik en mijn zus Antonia laten weten dat wij een fijne dag hebben gehad; het kon niet beter. Bedankt aan iedereen die daar aan gewerkt heeft, ook de Rotary van Mechelen bedankt (Pili en Antonia).
Was een fijne dag in Planckendael! Hebben ervan genoten! Bedankt voor de fijne dag (Nino).
Toffe dag gehad (Johan).
Het was inderdaad leuk (Ingrid).
Was zeer fijne dag (Jacqueline).
Het was heel tof, heel erg bedankt voor de mooie dag (Linda).
Genoten van mijn bezoek aan Planckendael, met zo’n vrijwilliger lukte het prima (vrijwilliger van Rotary Mechelen J. Want alleen lukt me dat niet, dat is onmogelijk! Het was een geslaagde dag, zulke mogen er nog komen 😉 (Maggy).

Sponsoring Rotary Mechelen

Een bezoek aan Planckendael is best prijzig, maar dankzij de sponsoring van Rotary Mechelen konden we een heleboel mensen uitnodigen voor een gratis bezoek! Zij waren ook met een ploeg aanwezig om te helpen waar nodig, echt fantastisch! Hartelijk dank aan Rotary Mechelen!!

Foto’s van deze familiedag te Planckendael ->