Iedereen kan meehelpen!

We hoeven het waarschijnlijk niet te vertellen,

maar het wordt steeds moeilijker om fondsen te vinden. Door de veelheid aan goede doelen kiezen donateurs er immers steeds vaker voor om eenmalige maar kleinere schenkingen te doen aan steeds wisselende goede doelen. Uiteraard zijn wij ook blij met deze kleinere donaties, maar … dan moet de donateur natuurlijk wel de weg naar Spierziekten Vlaanderen vinden.

Dat is zonder de hulp van onze vele vrijwilligers echter een verloren zaak. Vaak zien we namelijk dat donateurs het liefst schenken aan een organisatie waarvan ze iemand persoonlijk gesproken hebben.

Daarom dus deze warme oproep: 

Zie jij het zitten om ons team van ‘Helden’-fondsenwervers te vervolledigen?

Het enige wat je daarvoor moet doen is een keer nagaan of er in je kennissenkring niet toevallig iemand is van een bedrijf, serviceclub of organisatie bij wie je of wij als organisatie om steun voor Spierziekten Vlaanderen kunnen vragen.

Uiteraard kan je ook zelf een eigen actie organiseren voor onze vereniging 😉❤️ Sommige van onze leden verkopen zelfgemaakte haakwerkjes, verkopen pralines, anderen vragen gasten om een vrijblijvende gift in plaats van een cadeau op een familiefeest, … de mogelijkheden zijn eindeloos!

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is 😉. En uiteraard ben jij, onze vrijwilliger, de beste ambassadeur om te vertellen wat Spierziekten Vlaanderen allemaal doet!

Praktisch
Als je je op een of andere manier wil inzetten voor Spierziekten Vlaanderen, neem dan gerust contact met ons op via het formulier hieronder.