Soorten lidmaatschap 2019

€ 25 - GEZINSLIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
* Korting voor alle gezinsleden en jouw eventuele 'Persoonlijk assistent(e)' voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het gezinslidmaatschap is geschikt voor het hele gezin, bijv. voor mensen die zelf een spierziekte hebben, of een kind of een partner met een spierziekte hebben (alle personen op hetzelfde domicilieadres)

€ 20 - INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
* Korting voor jezelf en jouw eventuele 'noodzakelijke persoonlijke assistent'* voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het individueel lidmaatschap is bijv. geschikt voor iemand die zelf een spierziekte heeft en als individu aan activiteiten wenst deel te nemen.

*Partners of familieleden die niet noodzakelijk nodig zijn als 'Persoonlijke assistent' kunnen enkel genieten van een korting bij een gezinslidmaatschap.

€ 10 - INFOLIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en uitnodigingen enkel digitaal via mail
* Geen korting voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het infolidmaatschap is bijvoorbeeld geschikt voor professionelen

  Ja, ik wil lid worden (of lidmaatschap vernieuwen)

Net zoals in het verleden wordt informatie die door Spierziekten Vlaanderen vzw wordt verzameld zeer discreet behandeld en dient deze vooral om u met de mensen van de juiste diagnosegroep in contact te brengen en diagnosegroep gerichte informatie te versturen. Maar ook om u uit te nodigen en korting te geven voor onze bijeenkomsten.

Looptijd lidmaatschap: kalenderjaar
Word je lid vóór 1 oktober, dan geldt je lidmaatschap voor het huidig kalenderjaar. Vanaf 1 oktober geldt je lidmaatschap voor het volgend kalenderjaar.

Gelieve jouw lidmaatschap te registreren via de button hieronder + het lidgeld te betalen.