Loop voor iedereen die het niet kan

Lopen en wandelen is niet zo evident voor iedereen.

Het is voor onze kindjes en volwassenen die door een spierziekte getroffen worden niet zo evident om te wandelen, laat staan te lopen. Dit heeft een serieuze impact op hun dagelijks leven tot gevolg. Met onze leuke, ontspannende en informatieve activiteiten bij Spierziekten Vlaanderen bieden wij hen hulp, steun en troost.

Mogen wij jou als ‘gezonde’ persoon prikkelen om je sportschoenen aan te trekken en te lopen of te wandelen om steun te bieden aan iedereen die met een spierziekte geconfronteerd wordt?

Hoe kan je een sponsorloop- of wandelactie opzetten? Zo werkt het:

  1. Organiseer zelf een loop- of wandelactie of kies ervoor om mee te doen aan een bestaande wedstrijd.
  2. Registreer jouw loop- of wandelactie via het invulformulier op deze pagina.
  3. Heb je een persoonlijke reden om geld in te zamelen? Vermeld dan ook jouw reden in het bericht van het invulformulier op deze pagina.
  4. Vermeld daarbij misschien ook jouw streefbedrag.
  5. Na het verwerken van jouw actie wordt er een actiepagina voor jou aangemaakt waarna jij een link naar deze pagina via mail ontvangt.
  6. Deel vervolgens jouw actiepagina met zoveel mogelijk familie, vrienden collega’s en kennissen en zamel geld in.
  7. Daarna is het aan jou: trek jouw loop- of wandelschoenen aan en gogogogo!

Sponsorformulier:

Via dit formulier kan je je laten sponsoren. Je verzamelt zelf je sponsors (familie, vrienden, buren…), zij bepalen zelf hoeveel ze willen geven als je loopt of wandelt. Het aantal kilometers of je tijd is niet belangrijk, het is de uitdaging die je aangaat ten voordele van kinderen en volwassenen die met een spierziekte geconfronteerd worden. Met deze sponsoring kunnen wij leuke, ontspannende en interessante activiteiten voor hen organiseren.

Het eindbedrag stort je met jouw naam + ‘Loopactie’
op het rekeningnummer van Spierziekten Vlaanderen vzw:
IBAN: BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB

Fotografeer of film ook je loop- of wandelactie,

post je ervaring op social media en gebruik #SpierziektenLopenvooriedereendiehetnietkan of tag onze organisatie Spierziekten Vlaanderen zodat je anderen misschien motiveert om ook te lopen of te wandelen voor het goede doel

Spierziekten Lopen voor iedereen die het niet kan