Steun of hulp voor Spierziekten Vlaanderen vzw

Steun of hulp voor Spierziekten Vlaanderen vzw

Onze organisatie heeft als doel om mensen die geconfronteerd worden met een spierziekte te ondersteunen op alle mogelijke manieren. Je kan ons hierbij helpen op verschillende manieren 2764 Steun of hulp voor Spierziekten Vlaanderen vzw

Steun met een gift

Wie dit jaar Spierziekten Vlaanderen steunt met een gift van minstens 40 euro zal méér terugkrijgen van de belastingen

Kosteloos steunen

Online shoppen én tegelijk – helemaal gratis – geld verzamelen voor Spierziekten Vlaanderen. Fantastisch toch!

Een actie organiseren

Spieren voor spieren, met als één goed doel! Steun voor iedereen met een spierziekte, vandaag en in de toekomst!

Leuksteuntje.be

Nog een leuke manier om onze vereniging te steunen. Het enige wat je moet doen, is je Makrokaart koppelen aan onze account.

Vrijwilligerswerk

Een vereniging kan slechts bestaan bij de gratie van zijn vrijwilligers. Voel je er iets voor om ons team te versterken?

In je testament

Ook als je er niet meer bent kan je nog meer betekenen dan je denkt en ziet u uw geld later liever niet naar de staat vloeien?

Adverteren

Als u ervoor kiest om sponsor te worden dan voorzien wij een speciaal toegewezen plek op onze website of in onze digitale nieuwsbrieven voor uw bedrijf of organisatie.

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is .