Zin om ook een actie op te zetten?

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar als er mooie initiatieven ten voordele van onze werking worden georganiseerd. Het geeft meteen ook een fijne boost aan onze vrijwilligers want het is een mooie blijk van waardering voor hun inzet 🙂

Wat voor actie zou u bijvoorbeeld kunnen organiseren?

  • Wafel- of pannenkoekennamiddag, dansavond, beurs, rommelmarkt, sportieve uitdaging, benefiet met de toneelkring, zangavond, knutselnamiddag, sponsorloop,…
  • Maak van jouw verjaardag, jubileum, huwelijk,… een feest voor Spierziekten Vlaanderen (gift als geschenkidee).
  • Misschien wil een bedrijf in uw buurt, een school of universiteit, de lokale jeugdbeweging, een serviceclub, sportvereniging of zelfs uw stad of gemeente iets op touw zetten. Je kan hen misschien aanspreken en aanmoedigen om Spierziekten Vlaanderen te helpen?

Wens je graag een infopakket van Spierziekten Vlaanderen te ontvangen? Zodat je aan eventuele geïnteresseerden kan tonen wat wij precies doen of om zelf aan de slag te gaan? Dan horen wij dit graag, jouw hulp zou ons heel veel plezier doen!

Registreer jouw actie of evenement voor Spierziekten Vlaanderen.

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Zin om ook een actie op te zetten?

Spierziekten Vlaanderen is gebonden aan de nieuwe EU-privacywet van 25 mei 2018. Alle door u verstrekte gegevens worden dan ook vertrouwelijk behandeld. Beleid betreffende gegevensbescherming van Spierziekten Vlaanderen.