Zie jij het zitten om ons te helpen als ICT’er?

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met een uitdagend karakter, met een positieve impact op het dagelijkse leven voor personen met een lichamelijke beperking? Dan past de volgende vacature misschien bij jou.

Spierziekten Vlaanderen vzw is nog op zoek naar vrijwilligers die ons wil helpen met onze website (wordpress) en Office 365. Om bijvoorbeeld onze website aan te passen, onze vrijwilligers aan te leren hoe ze met Teams werken, hun E-mailhandtekening aanpassen, Out of Office instellen, etc.

Wat kan je bij ons doen?

  • Je staat mee in voor de technische opvolging van onze website en het office 365-platform.
  • Je staat onze minder technisch aangelegde vrijwilligers bij indien zij problemen hebben met computer gerelateerde zaken.

Wat ontvang je in ‘return’?

Een leuke manier om jouw steentje bij te dragen om mensen met een zeldzame spieraandoening te helpen. Daarnaast kan je steeds rekenen op de ondersteuning van onze vaste medewerker en bestuursleden.

Welk profiel zoeken wij precies?

Kennen WordPress en Office 365 (Teams) voor jou geen geheimen en je ziet er een uitdaging in om ons IT platform beter uit te werken?

Dan bent jij dé vrijwilliger die momenteel ontbreekt in ons team! Benieuwd of dit iets is voor jou?

Voor een kennismakend gesprek kan je ons contacteren via onze voorzitter Carina Verdonck, via het contactformulier op deze pagina. Carina maakt met jou een afspraak om kennis te maken met ons bestuursorgaan en om samen de verwachtingen te overlopen.